DOLAR 39,4683 0.62%
EURO 45,7029 0.89%
ALTIN 4.342,330,34
BITCOIN 0%
Muğla
22°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • FİNANSİF
  • HESAP
Nevzat Bahtiyar’ın ailesinden çok konuşulacak karar

Nevzat Bahtiyar’ın ailesinden çok konuşulacak karar

ABONE OL
30 Aralık 2024 00:32
Nevzat Bahtiyar’ın ailesinden çok konuşulacak karar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Köyü'nde Kur'an kursuna gittikten sonra kaybolan, 19 gün sonra cansız bedeni Eğertutmaz Deresi'nin yatağında bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin yürütülen davada mahkeme kararını açıkladı. Anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran ve amca Salim Güran, iştirakle cinayet suçundan ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
Haber Resmi
Mahkemenin kararlarından en dikkat çekeni ise, Narin'in cesedini dereye götürdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar'a verilen ceza oldu. Cinayet suçundan beraat eden Bahtiyar, delilleri gizleme, yok etme suçlarından 4 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Haber Resmi
Kararın ardından Bahtiyar'ın ailesinden ilk açıklama geldi. Nevzat Bahtiyar'ın oğlu Ferhat Bahtiyar Duvar'dan Ferhat Yaşar'a konuştu. Ferhat Bahtiyar, babasının tutuklanmasının ardından köyü terk ettiklerini ve güvenlik nedeniyle nerede olduklarını açıklayamayacaklarını söyledi.
Haber Resmi
Ferhat Bahtiyar, "Adalet yerini buldu. Hak ettiği cezayı aldı. Babam, her şeyi doğru söylediği için bu cezayı aldı ve cezasını kabullendi. Ancak bizim duruşmayı izlememize izin verilmedi. Mahkeme heyeti ve avukatlar, sorun çıkacağı endişesiyle duruşmaya katılmamamız gerektiğini söylediler." dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP